Dispose är ett Örebro-företag som scannar, digitaliserar och automatiserar leverantörsfakturor. Man jobbar även med e-arkivering, fakturautskick och pre-Factoring. När dom kom fram till att företaget behövde en ny hemsida så vände sig projektledaren Greger Pettersson till Student Uppdrag. 

Hur kom du i kontakt med StudentUppdrag?

- Jag fick information om det via en nätverksträff i Karlskoga. Det hette ”Mat och prat”. Rebecca Wrigby var där och informerade. Sen har jag träffat henne på några fler träffar i länet där hon berättat om StudentUppdrag. Det hon berättade lät väldigt intressant.
Vi var på jakt efter någon som kunde bygga om vår hemsida och hade varit ute på reklambyråer men den plånboken passade inte oss.

Vad fick dig att ta steget att inleda ett samarbete?

- Framför allt för möjligheten att få en nybakad student som kan den senaste tekniken och vet hur man bygger upp en modern hemsida. Det kändes fräscht. Sen spelade naturligtvis den ekonomiska uppgörelsen in också. Vi är ett litet företag och vi måste tänka på var vi lägger våra pengar.

Hur fungerade kontakten och kommunikationen när du tog beslutet om ett samarbete?

- Det var jättebra. Kontakterna har varit med Rebecca. Det har verkligen varit jättebra. Vi hade ett möte där vi bestämde hur hemsidan skulle se ut. Så tog hon bara den skissen och försökte hitta den student som kunde börja bygga.

Något speciellt du kan peka på som varit extra bra i samarbetet?

- Det har varit en generellt skön känsla. Sen tycker jag att man får en bra respons av Rebecca. Hon hör av sig ibland och man springer på henne på promotionfrukostar och lite annat. Man stämmer av hur det är.  Det fungerar väldigt bra.

Finns det något du tycker skulle behöva förbättras angående samarbetet?

- Nej, inget just nu. Hemsidan är förvisso inte färdig än. Har än så länge bara sett utkast. Men vi är jättenöjda med vad vi sett så här långt. Emma som gör sidan är också väldigt bra. Hon stämmer av och håller kontakten. Bra samarbete.

Om du skulle tala till andra. Vad skulle du lyfta fram? Saker att tänka på?

-  Jag skulle lyfta fram att allt har känts väldigt seriöst från början. Hela tiden bra respons. Det tillsammans med prisbilden så kan jag verkligen rekommendera andra att hoppa på.
I mitt fall fick jag ju en student som är nyexaminerad och som verkligen kan den senaste tekniken. Som 40-plussare är det inte alltid självklart att man har koll på det. Men det hade Emma. Generellt tycker jag att allting har varit rakt och tydligt. Man kände sig utvald på något sätt.

Kommer du att rekommendera andra att samarbeta med StudentUppdrag?

-  Ja, det kommer jag helt säkert att göra om jag får möjlighet till det. Dyker det upp nya behov i framtiden kommer jag dessutom höra med Rebecca om vi kan ingå ett nytt samarbete. Jag har bara positiva erfarenheter så här långt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *