Studenter

Du som vill lite mer. Här har du chansen att utmana dig själv. Örebro universitet erbjuder dig som student en möjlighet att samtidigt som du studerar ta dina första steg in i ditt framtida yrkesliv.

StudentUppdrag är meriterande och en fantastisk chans att skapa nya relationer och viktiga kontakter inför framtidens arbetsliv. Dessutom ger uppdraget nyttig branschkunskap inom just ditt studieområde. Att uppdraget är arvoderat är en positiv sidoeffekt av ett väldigt fint erbjudande för att utvecklas lite mer än de som inte tar chansen.

När du tar dig an ett studentuppdrag blir du studentkonsult hos Örebro universitet Uppdrag AB och genomför ditt uppdrag på plats hos arbetsgivaren eller på valfri plats om uppdraget tillåter. Du har alltid en kontaktperson hos arbetsgivaren som finns tillgänglig för frågor och stöttning vid behov.

Uppdraget kan variera från några timmar till fler månader men du jobbar aldrig mer än 12h/veckan och uppdraget ska alltid gå att kombinera med dina studier. Ibland får du själv vara med och göra en tidsuppskattning av uppdraget och ibland får du en ram för hur många timmar i veckan som behövs. Ditt studentuppdrag avslutas alltid med att du får ett arbetsintyg för utfört arbete.

Anta utmaningen, bli studentkonsult!

Som student på Örebro universitet kan du registrera dig som studentkonsult redan idag för att få relevanta studentuppdrag skickade direkt till din mailadress.

Kontakta Rebecca för att veta mer eller om du har frågor.

Rebecca Wrigby
Verksamhetsansvarig StudentUppdrag
E-post: rebecca.wrigby@oru.se
Telefon: 019 30 31 99

Kajsa-Stina Pettersson
Studentrekryterare
E-post: kajsa-stina.pettersson@oru.se
Telefon: 070 674 13 76

Gilla oss på Facebook och få direkta uppdateringar och information om nyheter.

Näringsliv / Samhälle

Nyfiken på vad en student, kan bidra med? Att hyra en studentkonsult innebär att man får ta del av nya idéer och det senaste inom varje utbildningsområde. Företagare, organisationer och offentlig sektor får tillgång till nyfikna och kompetenta studenter med en vilja att utveckla sig själva och de företag som de representerar.

Studentuppdraget ska ha koppling till studentens akademiska utbildning och vara meriterande för framtiden. Arbetsgivaren i sin tur får tillgång till rätt kompetens och nya fräscha tankar och inspel i sin verksamhet utan att själva behöva anställa Vi vill att studenterna med sina kunskaper och förmågor ska stanna i regionen, i företagen och höja kompetensen inom sina specifika områden.

Att komma igång

Att hyra en studentkonsult är enkel och lätt att överblicka. Att nå in och ta del av hela universitetets kunskap är aldrig mer en ett samtal- eller en mailförfrågan bort. Genom att använda StudentUppdrag som uppdragsgivare har ni alltid en kontaktperson gällande allt praktiskt runt uppdraget utöver den student ni samarbetar med. Allt för att det ska gå så smidigt som möjligt och att alla ska få ut det som de önskat av samarbetet.

För att komma igång krävs bara att uppdragsgivaren beskriver uppdraget och vad för typ av kompetens ni söker. Vi utformar ett prisförslag samtidigt som vi letar fram potentiella studentkandidater som kan passa för uppdraget. Sedan bestämmer uppdragsgivaren vilka studenter ni vill träffa och väljer därefter ut en student för uppdraget. När avtalen är påskrivna från båda parter startar uppdraget. När avtalet löper ut och studentuppdraget är avslutat skriver uppdragsgivaren ett arbetsintyg till studentkonsulten.

Möt några av våra Uppdragsgivare och Studentkonsulter

Registrera dig som studentkonsult

Förnamn

Efternamn

Mobiltelefon

E-post

Program

Termin

3 Egenskaper

*Jag godkänner att Örebro universitet Uppdrag AB sparar mina uppgifter ovan.
Acceptera